Service & Reparation


För att du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil för service & reparation hos oss så lämnar vi samma garantier som auktoriserade märkesverkstäder.

Servicebok

När du ger oss på Autodepån ansvaret för din bilservice så lägger vi alltid in alla växlar. Givetvis ser vi till att din bil får bästa tänkbara service – vi fyller också i serviceboken efter branschens alla regler och med godkänd stämpel. Vi är en seriös bilfirma med stort engagemang för bilars välmående.

Protokoll

Efter genomförd service får du tillbaka din bil med ifylld och stämplad servicebok, plus ett ingående serviceprotokoll där allt som kontrollerats och fixats i din bil redogörs för. Det är viktigt att man får ett giltigt protokoll och en giltig ifyllnad av serviceboken när bilen genomgått bilservice, annars kan saker som bilens garanti förlora i värde, eller till och med bli helt värdelös.

Garanti

För att du ska känna dig helt trygg när du lämnar in din bil för bilservice hos oss på Autodepån så lämnar vi samma garantier som auktoriserade märkesverkstäder – för alla bilmärken. Vi är också godkända av alla större försäkringsbolag. Varmt välkommen till Autodepån i Hässleholm!